Achter de schermen

Fang, 37 jaar en woonachtig in Rumbeke, werkt sinds 2019 als logistiek medewerker in onze vzw. In haar vorige job was zij o.a. poetshulp in woonzorgcentra. Daarvoor moest ze regelmatig met de fiets overal naartoe. In onze organisatie heeft Fang als basistaak het onderhoud van het hoofdgebouw en het contexthuisje ‘de Tien’. Als logistieke collega’s ziek zijn of in verlof, vervangt zij hen.

Ik werk hier heel graag omdat ik toffe collega’s heb en ik ook vlinder ben voor gans de vzw’, zo zegt ze. ‘Ik voel hier ook geen discriminatie naar mij toe en hier helpen we elkaar. Er is een goede mentaliteit’.


Fang vindt dat haar job heel afwisselend is en ze goed kan samenwerken met de collega’s. Het mag zelfs iets méér zijn : ‘Het zou leuk zijn mocht er jaarlijks een bijeenkomst zijn met alle logistieke medewerkers van de vzw, zodat we elkaar nog beter te leren kennen’.


Als poetshulp is zij ook een stille getuige van wat er zoal in de afdelingen gebeurt. ‘Ik vind dat de begeleiders wel wat strenger mogen zijn. En ook nog : ‘Er zijn dikwijls wissels tussen de begeleiders. Ik vraag mij af hoe de kinderen daarmee omgaan’.


Naar aanleiding van de 'Week van de Schoonmaak' plaatsen we dit jaar Fang in de kijker. Uiteraard gaat onze dank uit naar al onze logistieke medewerkers voor het onmisbaar werk dat zij dagelijks verrichten. Nogmaals dank voor al jullie inzet!
Uitgelichte berichten