top of page

Dank u wel!

Vzw Onze Kinderen, voortaan dus Xplo vzw - campus Roeselare (zie link), weet zich rijk aan sympathisanten. Zo bleek ook weer tijdens het voorbije jaar 2022, waarin we opnieuw talrijke blijken van sympathie en betrokkenheid mochten ontvangen.

Baby- & kinderkledij, speelgoed & knuffels in allerlei vormen en kleuren, Sinterklaaschocolade, schoolgerief, beddengoed, rugzakken, fietsen, tuin- & zitbanken, outdoor pingpongtafels, laptops, enz. Dit alles vond het voorbije jaar zijn weg van de gulle schenker naar de kinderen & jongeren in onze organisatie. Daarnaast ook mooie tot heel mooie bedragen die het realiseren van verschillende projecten pas echt mogelijk maakten. En dan vergeten we heel zeker ook niet het aanbod aan daguitstappen en activiteiten georganiseerd door geëngageerde serviceclubs.


Aan iedereen een oprecht DANK U WEL! Zoals reeds eerder herhaaldelijk gezegd : jullie maken hierdoor echt het verschil. Het verschil tussen een goede werking en een werking met net dat ietsje meer, waardoor we onze kinderen, jongeren en gezinnen nog beter kunnen ondersteunen en begeleiden.

Mogen wij ook in de toekomst verder op jullie betrokkenheid rekenen? Welswaar niet langer als vzw Onze Kinderen, maar natuurlijk vanuit dezelfde nood aan solidariteit in de vorm van financiële & materiële steun.

Wij durven het alvast te hopen.
Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page