top of page

Een nieuwe cliënttoepassing

Al gaat Xplo pas volgend jaar officieel van start, in aanloop willen we ondertussen reeds enkele 'quick wins' realiseren. Zo waren er tot op heden al verschillende op elkaar afgestemde initiatieven, met het gezamenlijk intekenen op en introduceren van een nieuwe cliënttoepassing zetten we een belangrijke volgende stap.

Om cliëntgebonden informatie op een veilige manier te centraliseren, werken alle medewerkers sinds kort met een nieuwe toepassing: eCQare. In dit systeem zitten alle zorginhoudelijke informatie, netwerk, medische gegevens, administratie, info met de officiële modules vanuit Opgroeien gebundeld. In één oogopslag vind je er ook belangrijke tools als agendapunten, taken, berichten en dossiers in terug.

De toepassing beschikt over héél wat mogelijkheden die we in elke afdeling via een aanspreekpunt, de ‘key-user’ genaamd, stapsgewijs introduceren.


Met het gezamenlijk intekenen op dit nieuwe systeem willen we, naast een vlotte uitwisseling mogelijk maken van informatie en personen, vooral het administratief luik vereenvoudigen om zo meer tijd vrij te maken voor wat er echt toe doet, met name onze begeleidingen!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page