top of page

Een wereld vol experiment

Ook in tijden van Corona bouwen we binnen Jeugdhulp Roeselare de ateljeewerking verder uit. Zeker tijdens de eerste lock-down, waarin de gasten niet naar huis konden, waren de verschillende ateljees een welgekomen afwisseling. Maar er is meer ...


De voorbije jaren merken we een groeiende noodzaak aan een zgn. 'vrijplaats' voor kinderen. Plaatsen waar zij zich creatief kunnen ontwikkelen Waar ze hun eigen kwaliteiten en krachten kunnen ontdekken. en anderen ontmoeten. Door in contact te komen met een voor hen onbekende wereld vol muziek, theater en experiment, slagen sommigen er ook in om aan de slag te gaan met wat er moeilijk gaat.

Het uiteindelijke doel is kinderen een mogelijkheid bieden om hen te laten ervaren hoe ze op een andere manier met gebeurtenissen, gevoelens, gedachten en emoties kunnen omgaan. Een vrijplaats waar ze telkens opnieuw de kans krijgen om zichzelf te laten zien op de manier zoals zij dat wensen. Een plek waar het kan daveren en trillen, maar waar het ook rustig kan zijn en aangenaam om te chillen.


Op vandaag is er een houtateljee, een muzieklabo en een fietsateljee. Maar wie weet wat 2021 zoal in petto heeft ...

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page