top of page

En dan nu : En Route

Sedert eind vorig jaar is onze vzw als actieve partner betrokken in het project En Route. Met de steun van het Europees Sociaal Fonds willen we samen met onze partners de dienst- en hulpverlening in Midden-West-Vlaanderen nog meer sluitend maken. Het project loopt nog tot eind 2022.

Het partnerschap “MIDWEST en Route” richt zich op maatschappelijk kwetsbare jongeren (van 16 tot 30 jaar), die zich in een (zeer) kwetsbare positie bevinden, moeilijk bereikt worden en tussen de mazen van het net van reguliere dienst- en hulpverlening vallen. De focus ligt op jongeren die sectoraal niet bereikt worden of waarvoor geen passende hulp wordt gevonden binnen de eigen sector, eigen organisatie of op eigen initiatief.


De netwerkorganisatie bestaat uit Welzijnshuis Roeselare, CAW Centraal-West-Vlaanderen, vzw Onze Kinderen, vzw Groep INTRO, O.C. Sint-Idesbald, CCGG Largo, vzw Kompas en vzw ’t hope en heeft als actiegebied Ardooie, Hooglede, Ingelmunster, Izegem, Ledegem, Lichtervelde, Meulebeke, Moorslede, Oostrozebeke, Pittem, Roeselare, Ruiselede, Staden, Tielt, Wielsbeke en Wingene.


Concreet betekent dit partnerschap voor onze vzw:

  • het aanstellen van Marnix Declercq (die daarnaast ook verbonden blijft aan Het Klinket) als jongerencoach voor de individuele generalistische begeleiding van 6 à 8 jongeren ;

  • lidmaatschap van de intervisiegroep, waarin methodiekontwikkeling centraal staat bvia intervisie, workshops en vorming ;

  • vertegenwoordiging in de stuurgroep voor beleidsmatige en operationele coördinatie en beheer van de netwerkorganisatie.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page