top of page

In memoriam : Dr. Jan G.Carlier

Op 6 februari overleed Dr. Jan G. Carlier op 72-jarige leeftijd. Dr. Carlier was sedert 25 mei 1983, m.a.w. bijna veertig jaar lang, bestuurder en lid van onze Algemene Vergadering en laat dan ook een grote leemte na.

Dokter Carlier was arts, seksuoloog, hypno- & psychotherapeut en schreef verschillende boeken, zoals ‘De dramatische gevolgen van seksueel misbruik’ en ‘Geloof van een seksuoloog, relatietherapeut & psychotherapeut’.

In 1989 richtte hij het Vertrouwenscentrum Kindermishandeling West-Vlaanderen op, een meldpunt waar iedereen terecht kan die een vermoeden heeft dat een kind het slachtoffer is van familiaal geweld, misbruik of verwaarlozing. Hij werd gezien als een absolute autoriteit in het behandelen van zowel slachtoffers als daders.


Namens het Bestuursorgaan, de Algemene Vergadering, de directie en medewerkers van vzw Onze Kinderen danken we dokter Carlier voor zijn jarenlange betrokkenheid en engagement op onze organisatie en wensen zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en familie veel sterkte toe.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page