Daar gaat ze (bijna) ...

Met 'de dag van de schoonmaak' als aanleiding, praten we dit jaar met Maureen Santy. Al jaar en dag verbonden aan onze vzw. Maar helaas niet voor lang meer, want haar pensioen lonkt. Op 28/09 zal ze voor de laatste keer de (haar) werkvloer betreden. Daar gaat ze… (bijna).

Een carrière van méér dan dertig jaar, dat kan tellen...

Ik ben in februari 1987 begonnen in de toenmalige leefgroep Onze Jongens, waar ik instond voor de algemene logistiek. Daarna volgden 't Hofke, de Tremel, het Paviljoen (nu ’t Freem) en de Brink. Log-in, waar ik nu mijn carrière afsluit, heb ik elf jaar geleden mee mogen helpen op starten. Tussendoor werkte ik ook nog in de toenmalige centrale keuken. Daar kookten we zowel voor de afdelingen, waarvan begeleiders met een karretje het eten kwamen ophalen, als voor de medewerkers van het hoofdgebouw, het secretariaat en de technische dienst.

Opvallend, je bent steeds in onze vzw gebleven...