top of page

La Trao Xtra en Junior komen er (opnieuw) aan!

Het zijn geen makkelijke tijden voor onze ondersteuningsmodule. Als de focus ligt op het samenbrengen van mensen en hen op pad sturen in binnen- en buitenland, dan is Corona een wel erg belemmerende factor. En toch gaan we er dit jaar opnieuw vol voor.

Het jaarprogramma voor 2022 is gebouwd rond vier grote pijlers : de continue stroom van Korte Ervaringstrajecten (die van langsom meer bekendheid buiten onze organisatie lijken te verwerven), het ondersteunen van interne teams in het ontwikkelen van een concept binnen het project 'Stappen voor een Toekomst' (waarover later meer), La Trao Xtra en La Trao Junior.


La Trao Xtra

Ons onthemingsprogramma op een quinta in Portugal wordt reeds aangeboden sedert 2018, maar de voorbije twee Corona-jaren was het omzeggens onmogelijk om iemand op een veilige manier naar het buitenland te sturen. We grepen die tijd daarom aan om ons concept verder te verfijnen en bij te stellen. Momenteel zien we trouwens ook een duidelijk toegenomen vraag van externe organisaties naar ons onthemingsaanbod. We gaan er dan ook van uit dat er in de loop van dit jaar wel minstens één iemand gepakt en gezakt richting Vale d'Alem trekt.


La Trao Junior

De gezinstocht met onbekende binnenlandse bestemming voor gezinnen met lagere school-kinderen is dit jaar toe aan zijn 7de editie. Van maandag 4 t.e.m. vrijdag 8 april kunnen opnieuw vier gezinnen op stap met op-maat-gesneden opdrachten en een dagelijks coachinggesprek. De toeleiding van potentiële kandidaat gezinnen is intussen reeds gestart. Wie interesse heeft, wacht dus best niet te lang om in te stappen.


Alle programma's van La Trao zijn toegankelijk voor interne en externe deelnemers. Meer info op www.latrao.be en bij Bart en Celine op 051 75 53 04.Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page