Met de fiets zou je er al zijn.

In het kader van een duurzaam mobiliteitsplan binnen onze vzw ijveren we voor een opwaardering van de fiets als vervoersmiddel. Dit doen door het beschikbaar stellen van een aantal stads- en elektrische fietsen, een bakfiets en een tandem. Deze fietsen kunnen door het personeel gebruikt worden voor korte dienstverplaatsingen, maar ook voor onze cliënten willen we de fiets opnieuw onder de aandacht brengen als recreatief en verbindend element.

Deze fietsen krijgen hun vaste plaats in de gloednieuwe 'VINCI' fietsenstalling op het binnenplein van onze VZW. Niet toevallig de plaats waar ook alle auto zijn gestald, zodat elkeen telkens vrij letterlijk voor de keus gesteld wordt inzake vervoermiddel bij het zich verplaatsen naar de buitenafdelingen of externe vergaderlocaties. Ook voor onze cliënten is het een centrale locatie, op wandelafstand van al onze afdelingen op de site.

De fietsenstalling werd gebouwd door ons eigen Atelier en gesponsord door Fonds Vinci, onder het peterschap van de Aalsterse firma Actemium (zie ook het blogartikel Vene, vidi Vi(n)ci van december 2019).

Uitgelichte berichten
Recente berichten