Onmisbare vrijwilligers

Vrijwilligers vormen een essentieel deel van onze werking. Dat mochten we nog eens proef- ondervindelijk vaststellen tijdens de voorbije Corona epidemie, toen we hen ten node tijdelijk op non-actief dienden te zetten. Intussen zijn ze - gelukkig ook maar - omzeggens allemaal opnieuw aan de slag. Maar er is nog altijd plaats vrij ...


Sinds enkele maanden is er een nieuw gezicht in het secretariaat. Veerle Declercq is er als vrijwilligster aanwezig op vrijdagmorgen om de twee weken. Naast het onthaal neemt ze ook wat administratief werk over, wat de takenpakket van Conny, Chantal en Hans iets lichter maakt. Haar professionele ervaring in het bedrijfsleven hielp haar om zich vlug in te werken.


Veerle is al jaren een trouwe vrijwilligster in onze vzw. Samen met Jonas en Amandine draagt ze het maandelijks crea-atelier, doet ze soms een activiteit met een kind/jongere uit een leefgroep en werkt ze mee aan de aankleding van de leefgroepen. Ze houdt van afwisseling en denkt graag met ons mee over de ruimere werking, die ze vanuit haar nieuwe functie automatisch beter leert kennen.We willen haar en ook alle andere vrijwilligers van de vzw danken voor hun waardevolle bijdrage.

Uitgelichte berichten