Renovatie Binnenhof afgetrapt !

Sedert enige tijd hebben we het private karakter opgeheven van het Binnenhof, de groene long tussen de Blinde-Rodenbach- & de Blommestraat. Hierdoor kunnen ook de mensen uit de buurt genieten van deze groene oase tijdens een wandeling of bij het uitlaten van de hond. Het openstellen was echter pas een eerste kleine stap. Onze ambities reiken immers veel verder.

Op termijn is het de bedoeling om het Binnenhof om te vormen tot een ware 'belevingstuin'. Een plaats waar het niet enkel aangenaam vertoeven is, maar waar ook altijd iets te beleven valt. Zo willen we ruimte creëren voor ontmoeting tussen medewerkers & cliënten, medewerkers onderling, maar ook met onze huurders en bewoners, scholen en jeugdbewegingen uit de buurt.


Vrijdag 17/06 sloten we de buurtbevraging af met een contactmoment waarop nog extra input kon worden gedaan. Dit leverde meteen een karrenvracht aan bruikbare tips en ideeën op. In het najaar volgt een bevraging van onze eigen cliënten en medewerkers. In een derde fase komt het erop aan om keuzes te maken en deze af te toetsen aan hun technische en financi