top of page

To show or not to show

Sedert vorig jaar is er een permanente expositiehoek op het gelijkvloers van het hoofd-gebouw. Kinderen, jongeren, ouders, vrijwilligers, medewerkers, iedereen kan er iets neerzetten of ophangen. Idealiter brengen we minstens viermaal per jaar nieuwe creaties voor het voetlicht. Recentelijk werd 'de hoek' verder opgetooid met nieuwe rekjes, sokkels en een metalen prikbord.

Hoofdleverancier van kunstwerkjes is het 'Kunstatelier' : een plek waar kinderen en jongeren op een creatieve manier aan de slag kunnen met allerlei materialen. Een plaats waar ze kunnen snuisteren in kasten, op ontdekkingstocht gaan tussen de tubes verf en lijm, maar evengoed gewoon in de zetel blijven zitten. Er wordt dus niet gewerkt met vooraf vastgelegde opdrachten, het kind/ de jongere kan vrijuit zelf zijn of haar eigen weg vinden. Zo ontstaan kleine ontmoetingen, die mogelijks aangrijpingspunten kunnen vormen in hun verdere begeleiding.

Sommigen tonen hier graag iets van aan 'de buitenwereld', anderen dan weer liever niet.


Droom je ook van een vernissage in the Big Apple en wil je dat mensen zich intussen in Rumbeke vergapen aan je creatie, reserveer dan een plaatsje in onze expositiehoek en spreek Chantal aan in het secretariaat of stuur een mailtje naar redactie@vzw-ok.be.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page