top of page

Waar is dat feestje ?

Een jaar geleden ontstond in de marge van een teamoverschrijdende vorming het idee om opnieuw een feestcomité op te richten binnen onze vzw. Toen er enkele maanden later op de personeelsvergadering ook door de directie nog eens een ballonnetje werd opgelaten, begon het pas echt te kriebelen. De goeie intenties van de voorlopig zeskoppige delegatie bleven sindsdien evenwel ergens steken in een bubbel ...

De pensioenviering van Paul Nieuwdorp, het 70 jarig bestaan van onze vzw, de pensioenviering van Patrik Verledens, enz. Stuk voor stuk geslaagde initiatieven uit het nabije verleden. Ook 2020 zou een feestjaar worden, maar dat was zonder Corona gerekend. We bleven dus op onze honger, maar de goesting knaagt nog steeds.


We staan dus te popelen om te beginnen met het 'newborn' feestcomité. Samen op zoek naar verbinding. Niet via 4G, wifi of een utp-kabel, maar in real-time, life, face-to-face. We willen gelegenheden scheppen om elkaar op een losse manier en anders te leren kennen over de grenzen van de afdelingen heen. We zijn ervan overtuigd dat dit ook inspirerend kan zijn voor de onderlinge samenwerking.

Iedereen die zich dus geroepen voelt om zich te engageren in het feestcomité, een handje toe te steken bij een of andere organisatie of andere aanvullingen/ideeën heeft is en méér dan welkom. Laat gewoon iets van je horen.


Bart (La Trao), Ben (het Klinket), Hans (secretariaat), Jonas (JHR), Lisa (de Tuba) en Silke (eTap).

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page