top of page

Zeg het met (de aankoop van) een foto.

Een echte kunstfoto in huis halen ? Wie wil dit niet ? Het kan ! En ondertussen steun je ook nog eens de atelierwerking van de cluster Jeugdhulp Roeselare. Doen, dus.

De atelierwerking is een belangrijke pijler binnen de langdurige residentiële werking van VZW Onze Kinderen.

Het zijn plaatsen waar de kinderen en jongeren nieuwe talenten ontdekken, kunnen experimenteren met verschillende materialen om ‘op verhaal’ te komen, maar vooral waar hun eigen uitvindingen en oplossingen kunnen ontvangen worden. Enthousiaste en gepassioneerde begeleiders staan de kinderen en jongeren bij in deze expressieve zoektocht met verf, klei, gitaren, keyboards, enz, maar ook met hout, fietsen, moestuin, dieren, bakken, expressie, ….


Met de opbrengst van deze actie zal er geïnvesteerd worden in nieuwe instrumenten en allerlei materiaal voor het kunstatelier (verf, canvassen, klei, borstels, spuitbussen, ….)


‘Stone Robot’ (60*48) is een werk van Sybren Vanoverberghe, internationaal vermaard fotograaf. Zijn werk is gepubliceerd in boeken als ‘2099’ (2018), ‘Conference of the Birds’ (2019) en ‘1099’ (2020) van APE (Art Paper Editions). Hij ontving de ‘Prix Horlait Dapsens’ en maakt deel uit van de ‘tiff’ selectie van FOMU Antwerpen. Hij had tentoonstellingen in Deweer Gallery (Otegem, België), De Brakke Grond (Amsterdam, Nederland), Stieglitz19 (Antwerpen, België), de Unseen Photo Fair (Amsterdam, Nederland), het Cultureel Centrum van Yangzhou (China) en werkte samen met modemerk Ann Demeulemeester. Meer info op zijn website.


Bestellen kan tot eind mei via dit formulier. Je vindt er ook alle info m.b.t. betaling en levering.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page